Det siger kunderne

Er du interesseret i andre kunders erfaring? Vi har her en samling over udtalelser fra vores kunders oplevelse og erfaring med vores produkter og service.

Fjernbetjeningen er meget simpel uden for mange knapper - man er ikke nervøs for at komme til at trykke på en forkert knap. Det er rart, at den kan betjenes med en hånd, så den anden hånd kan bruges til at berolige brugeren med.

 

Kenneth Rasmussen, Tirsdalens Plejecenter.

En af vores brugere havde fået en ny stol, som han ikke kunne bruge. Den var ikke som den gamle. Små – og for nogle – ubetydelige afstandsforskelle, gjorde, at han ikke kunne udføre sine daglige rutiner uden problemer. Derfor var vi nødt til at justere den nye stol, så den kom til at ligne den gamle. En tekniker fra dan-rehab kom og tog mål, så stolen kunne passes til. Resultatet blev rigtig fint.

Bodil Friis, ergoterapeut, Rudersdal Kommmune.

Soli’erne, ERGOtip’erne med og uden el og gas – vi har dem alle. Og jeg er meget, meget begejstret. Jeg har arbejdet her som ergoterapeut siden 2008 og har efterhånden mange års erfaring med mange forskellige produkter – og helt gennemgående fungerer dan-rehab's produkter bare bedre.

Marie Gosvig, sagsbehandlende ergoterapeut, Herning Kommune.

Stolen gør alt arbejdet for mig. Jeg er 180 cm høj, og når stolen kan hejses op i øjenhøjde, undgår jeg at stå foroverbøjet, fx hvis jeg skal hjælpe med tandbørstning. Jeg er glad for at få sådan en stol ind som arbejdsredskab.

Kenneth Rasmussen, Tirsdalens Plejecenter.

Jeg bruger dan-rehab's toiletstole - alle typer -fordi de kan tilpasses den enkelte bruger. Der er et væld af tilbehør til stolene, såsom forskellige ben-/nakkestøtter og armlæn, hvis fx en stol på 55 cm skal laves bredere. Det betyder, at vi ikke behøver at have mange slags stole. Derved sparer vi penge, samtidig med at stolen passer individuelt til brugeren.

Flemming Andreasen, indkøber på hjælpemiddeldepotet, Herning Kommune.