Værdighed i højsædet

Siden 1981 har dan-rehab udviklet, produceret og solgt produkter, der gør hverdagen nemmere for mennesker, der ikke er mobile på egen hånd og for deres hjælpere.

Det hele startede med toilet-badestole, og i dag er virksomheden blandt de førende på markedet inden for tekniske hjælpemidler til mennesker med funktionsnedsættelser. Siden 2016 har dan-rehab været en del af Vækstinvest.

Dan-rehab har med en lang historik bevist sin tyngde i markedet. Med et skarpt øje for de rigtige produkter og designs i højeste kvalitet og til den rette pris, har dan-rehab oparbejdet et særdeles godt og solidt renommé. Fokus har fra dag ét været på komfort, brugervenlighed, arbejdssikkerhed og ergonomi.

Produkterne tilpasses efter såvel brugernes som plejepersonalets behov. Og netop brugerinddragelse og videndeling vil i fremtiden udgøre en stærk kerne i virksomhedens forretningsmodel. Alle vores prodkter er CE-mærkede og er testet både på egne fabrikker og efter gældende europæiske og internationale standarder på akkrediterede institutter.

Hos dan-rehab er vores medarbejdere et vigtigt aktiv. Vi har dygtige og engagerede medarbejdere, der stiller krav til sig selv, arbejder struktureret og får gjort noget ved tingene. På den måde vil vores kunder opleve en dynamisk og fleksibel virksomhed, og et service- og ydelsesniveau, som er præget af effektivitet og høj kvalitet.

Kontakt os, for vi er altid interesserede i at høre om nye idéer, der kan gøre hverdagen nemmere, skabe maksimal brugerkomfort og det bedst mulige arbejdsmiljø.

Det siger kunderne:

Jeg bruger dan-rehab's toilet stole - alle typer -fordi de kan tilpasses den enkelte bruger. Der er et væld af tilbehør til stolene, såsom forskellige ben- og nakkestøtter og armlæn, hvis fx en stol på 55 cm skal laves bredere. Det betyder, at vi ikke behøver at have mange slags stole. Derved sparer vi penge, samtidig med at stolen passer individuelt til brugeren.

Flemming Andreasen, indkøber på hjælpemiddeldepotet, Herning Kommune.