ERGOtip Butterfly

HMI nr.: 139405 Varenr.: 139405

Butterfly er en toilet-badstol med el-kip & el-hejs - til brug af en standard størrelse bruger ved toiletbesøg, bad/hygiejne og pleje af borger, med standard afstand mellem armlæn og en brugervægt op til 130 kg.

Sæde højde 54-92,5 cm
Sæde dybde 43 cm
Sæde bredde 43 cm
Mellem armlæn 46,5 cm
Total bredde 58 cm
Total dybde 74 cm
Total højde 107-145 cm
Egenvægt 31 kg
Belastning 130 kg

 

ERGOtip Butterfly
ERGOtip Butterfly
ERGOtip Butterfly
ERGOtip Butterfly
ERGOtip Butterfly
addremoveProduktinformation

Produktinformation

Butterfly har fokus på: Komfort, Brugervenlighed, Arbejdsmiljø, Ergonomi.

Butterfly er en stærk ergonomisk bad- & toiletstol med elektrisk højdeindstilling, sædetilt og åben design – 360 grader omkring stolen. Butterfly giver en ergonomisk optimeret adgang til nedre hygiejne, som fremmer effektive hygiejne- og baderutiner. Sikrer samtidig en skånsom arbejdsstilling for plejeren og værdighed for borgeren.

De mange indstillinger som bl.a. el-kip & el-hejs - sikrer komfort, der tilpasser den enkelte borger og plejepersonalets behov.

Rengøring
Når det kommer til rengøring af Butterfly - er den i en klasse for sig selv!
Grundet Butterfly´s enkelte design med lige og færre overflader, gør at stolen er nem og hurtig at rengøre i den travle hverdag!  

Danrehab A/S er specialister inden for hjælpemidler. Med mere end 30 års erfaring i branchen, har vi oparbejdet et særdeles godt og solidt renommé. Vi har et skarpt øje for de rigtige produkter og designs i højeste kvalitet og til den rette pris.

addremoveDownloads
addremoveTilbehør

Tilbehør til ERGOtip Butterfly