ERGOtip Care

HMI nr.: 120847 Varenr.: 120847

ERGOtip care til toilet, bad, påklædning, sårpleje m.m. - al pleje kan foregå direkte i stolen grundet unikke funktioner. Komfortfunktion: Ingen tunge løft ved på- og aftagning af kompressionsstrømper og underdele. Ryg- og sædeløft: Gør af- og påklædning af underdele mulige i stolen uden tunge løft. Rygforskydning: Mindsker shear - og skaber bedre komfort for borgeren. Udformning: Kompakt, fleksibel og med lille venderadius: God arbejdshøjde – nærhed til borgern.

Sæde højde 53-92,5 cm
Sæde dybde 43 cm
Sæde bredde 43 cm
Mellem armlæn 45,5 cm
Total bredde 58 cm
Total dybde 74 cm
Total højde 103-141,5 cm
Egenvægt 57 kg
Belastning 130 kg
ERGOtip Care
ERGOtip Care
ERGOtip Care
ERGOtip Care
ERGOtip Care
ERGOtip Care
addremoveProduktinformation

Produktinformation

Hvad kan ERGOtip Care
ERGOtip Care fremmer effektive hygiejne og baderutiner i en glidende bevægelse og sikrer samtidig en skånsom arbejdsstilling for hjælperen. Stolen er multifunktionel til toilet, bad, bleskift, påklædning, sårpleje, kompressionsstrømper og lign. Den udmærker sig ved en lille venderadius, der gør det nemt at bruge stolen i mindre rum og fremmer værdigheden for brugeren.

ERGOtip Care har åben rygvinkel – via unik rygforskydning – der giver bedre komfort og mindsker shear for brugeren. Sædet har 12° negativt tilt fremad og 124° tilt bagud i rygåbning. Desuden er den udstyret med praktiske komfortruller, hvorved der undgås tunge løft af ben ved påføring af kompressionsstrømper og sårpleje.

addremoveInstruktionsvideoer
addremoveDownloads
addremoveTilbehør