Ansvarlig for compliance, kvalitet og ESG til producent af velfærdsteknologi (deltid)

Dan-rehab A/S har store ambitioner og er på en vedvarende vækstrejse. Til en nyoprettet stilling søges en ansvarlig for compliance, kvalitet og ESG, som kan løfte vores ambition i sikring af compliance og kvalitet samt at løfte dan-rehab A/S ind i et nyt niveau, hvad angår bæredygtig udvikling.

Som ansvarlig for compliance, kvalitet og ESG får du ansvaret for, at dan-rehab A/S som minimum lever op til Det Medicinske Direktiv (MDR), ISO 13485 kvalitetssikring af medicinsk udstyr og krav til bæredygtig ESG-udvikling.

Hverdagen i rollen

Du får en alsidig hverdag med råderum til at være med til at definere og implementere vejen til målet. Nogle af dine nøgleopgaver vil omfatte:

  • Sikre dan-rehab A/S overholder EU-forordning om medicinsk udstyr (MDR).
  • Drive udviklingen af vores ISO 13485 certificering.
  • Udarbejde handleplan for, hvordan dan-rehab A/S skal arbejde med compliance, kvalitet og ESG.
  • Være vores ildsjæl samt rollemodel og motivator for den nye ESG-agenda og overholdelsen af krav. Herunder sikre opbakning i organisationen.
  • Støtte kolleger med ad hoc-opgaver – som kan være mangeartede, også helt lavpraktiske.

Om dig

Du er forandringsvillig og har opnået erfaring i at arbejde med EU-forordningen om medicinsk udstyr og har erfaring med kvalitetsledelse. Du har et udpræget handlingsorienteret mindset, og du kan møde dine kollegaer, hvor de er, hvor du evner at kunne motivere og være rollemodel.

Din indlæringskurve er stejl, og du finder stor motivation i en krævende pionéropgave, og du arbejder både forretningsorienteret og dokumenterende i din tilgang til projekter. Som person er du samarbejdende, løsningsorienteret og tydelig i din kommunikation samt i forventningsafstemning.

Du tilbydes

Et nyoprettet og udfordrende job i en velfærdsteknologisk virksomhed. Du får et ansvar samt råderum, og du bliver en vigtig spiller for dan-rehab A/S´s vækst.

Stillingen er baseret på 25-30 timer, og du vil referere til den adm. direktør. Kan du se dig selv som ansvarlig for compliance, hører vi meget gerne fra dig.

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.

Ansøg her