Om os

Værdighed i højsædet

Siden 1981 har Danrehab A/S udviklet, produceret og solgt produkter, der gør hverdagen nemmere for mennesker, der ikke er mobile på egen hånd og for deres hjælpere.

Danrehab A/S er i 2023 fusioneret med TurnAid, og er derfor i dag en virksomhed blandt de førende på markedet inden for tekniske hjælpemidler til mennesker med funktionsnedsættelser, der samtidig forbedrer plejerens arbejdsmiljø.

Danrehab A/S har med en lang historik bevist deres tyngde i markedet. Med et skarpt øje for de rigtige produkter og designs i højeste kvalitet og til den rette pris, har virksomheden oparbejdet et særdeles godt og solidt renommé. Fokus har fra dag ét været på komfort, brugervenlighed, arbejdssikkerhed og ergonomi.

Brugerinddragelse og videndeling vil i fremtiden udgøre en stærk kerne i virksomhedens forretningsmodel. Alle vores produkter er CE-mærkede efter gældende europæiske og internationale standarder.

Hos Danrehab A/S er vores medarbejdere et vigtigt aktiv. Vi har dygtige og engagerede medarbejdere, der stiller krav til sig selv, arbejder struktureret og får gjort noget ved tingene. På den måde vil vores kunder opleve en dynamisk og fleksibel virksomhed, og et service- og ydelsesniveau, som er præget af effektivitet og høj kvalitet.

Hos Danrehab A/S er vi stolte over, at kunne kalde os for sponsor til, Danske Hospitalsklovne 2024 - vi går ind for at hjælpe andre og gøre en forskel med et smil.

Danrehab A/S er medlem af Danish Care - læs mere om Danish Care her.

Kontakt os - vi er altid interesserede i at høre om nye idéer, der kan gøre hverdagen nemmere, skabe maksimal brugerkomfort og det bedst mulige arbejdsmiljø.

Danrehab A/S (TurnAid ApS) blev i oktober måned 2018 certificeret : ISO 13485:2016.