TurnAid T4 (m. speed control)

HMI nr.: 125678 Varenr.: 1400

TurnAid er udviklet med det formål at optimere situationen omkring pleje, forflytning og lejring af stærkt funktionsnedsatte mennesker på plejecentre, institutioner eller i eget hjem.

TurnAid T4 (m. speed control)
TurnAid T4 (m. speed control)
TurnAid T4 (m. speed control)
addremoveProduktinformation

Produktinformation

TurnAid er udviklet med det formål at optimere situationen omkring pleje, forflytning og lejring af stærkt funktionsnedsatte mennesker på plejecentre, institutioner og i eget hjem. TurnAid er et hjælpemiddel beregnet til montering på plejesenge. Det kombinerer to kendte grundfunktioner sengehest og elektrisk vendesystem.

TurnAid egner sig også godt til personer, der har risiko for tryksår, da systemets konstruktion tillader en forflytning i lagnet, der mindsker den gnidning der opstår mellem bruger og lagen.

TurnAid kan håndtere personer med en vægt op til 350 kg. og klarer opgaven med maksimal hensyntagen til bruger og personale.

TurnAid monteres let på de fleste type plejesenge, idet der er indbygget universalbeslag samt længde- og breddetilpasning, således den kombinerede løsning overholder det medicinske direktivs skrappe krav på området.

TurnAid Leveres med:

  • 1 stk. fodbetjening
  • 2 stk. håndbetjeninger
  • 2 stk. træklagen
  • 2 stk. glidelagen
  • 1 sæt sengeheste med integreret elektrisk vendesystem (højre og venstre)
  • 1 monteringsbelag med el-delene: 1styreboks, div. motorkabler
addremoveInstruktionsvideoer
addremoveDownloads
addremoveTilbehør